Variatietips!
- Je kunt de aardappel ook vervangen door zoete aardappel, wortel of pastinaak.
- Strooi wat sesamzaadjes of maanzaadjes voor het afbakken over de buitenste rand van het bladerdeeg voor een leuk effect.
Een hartig bladerdeegtaartje met aardappel, spekjes en camembert. Leuk om te serveren als voorgerecht op een bedje van veldsla, maar ze smaken ook lekker als lunch of snack.
Als je dit bladerdeegtaartje als voorgerecht wilt serveren is het handig om hem voor te bereiden. Bak hem dan iets korter in de oven zoals hieronder staat aangegeven, tot het bladerdeeg licht goudbruin is. Laat afkoelen en bewaar afgedekt in de koelkast. Voor serveren bak je hem kort af in de oven tot hij goudbruin is.
Paasrecepten, Lunchrecepten, Voorgerechten, Voor bij de borrel
Nodig
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Variatietips!
Vind je dit een leuk recept? Superleuk als je hieronder een reactie achterlaat en dit recept beoordeelt met sterren. Ook tof als je een foto van het resultaat deelt op Instagram of Facebook met #keukenliefde of tag @keukenliefde. Ik ben benieuwd!
Deel je liefde