Bladerdeeghapje met gebakken knoflookchampignons

Een heerlijk bladerdeeghapje uit de oven met gebakken knoflookchampignons en Gruyère. Lekker als hartige snack tussendoor, als lunchgerecht of serveer als hoofdgerecht met een salade.

Reken op 1 bladerdeeghapje per persoon wanneer je dit als hapje of lunch serveert, reken op 2 bladerdeeghapjes per persoon als je dit als hoofdgerecht serveert. Geef er dan een salade bij.

Menu, Lunch, Voorgerecht, Hoofdgerecht, Budget, Snel, Vegetarisch

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin