Bladerdeeghapje met spinazie en geitenkaas

Met een pakje bladerdeeg in de diepvries maak je in een handomdraai een lekker hapje. Dit bladerdeeghapje met spinazie, geitenkaas en walnoot is verrukkelijk. Het knapperige bladerdeeg, de romige spinazie en de geitenkaas zijn een match made in heaven. Lekker met een kommetje soep als lunch of avondeten, of serveer als warm borrelhapje. Zie ook onderstaande variatietip. 

Menu, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(4 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Elisabeth

    Kan het ook met hartige taart deeg?

    1. Dat denk ik wel.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin