Broodje eiersalade en serranoham

Zin om jezelf te trakteren op een lekkere lunch? Dit broodje met eiersalade en serranoham is een aanrader! Voor deze heerlijke lunch gebruikte ik mijn zelfgemaakte eiersalade met truffelpesto en parmezaan waarvan ik het recept onlangs met je deelde. Ik vind die eiersalade zo lekker dat ik hem het liefst gewoon zo naar binnen lepel. Voor de vorm smeerde ik hem toch maar op een broodje met een paar plakken serranoham erbij. Topcombi! 

Menu, Themarecepten, Paasrecepten, Picknickrecepten, Lunchrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Eén reactie

Deel je liefde

  1. Heerlijk, ga ik vandaag maken! #zinin

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde