Broodje eiersalade en serranoham

Zin om jezelf te trakteren op een lekkere lunch? Dit broodje met eiersalade en serranoham is een aanrader! Voor deze heerlijke lunch gebruikte ik mijn zelfgemaakte eiersalade met truffelpesto en parmezaan waarvan ik het recept onlangs met je deelde. Ik vind die eiersalade zo lekker dat ik hem het liefst gewoon zo naar binnen lepel. Voor de vorm smeerde ik hem toch maar op een broodje met een paar plakken serranoham erbij. Topcombi! 

Menu, Thema recepten, Paasrecepten, Picknick, Lunch

Ingrediënten

 

Bereiding

Snijd de broodjes open. Beleg de onderste helft van de broodjes met sla, een flinke schep eiersalade en een paar plakjes serranoham. Smullen maar!

 

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Heerlijk, ga ik vandaag maken! #zinin

Follow on Bloglovin