Geitenkaashapje met serranoham (met filmpje!)

Deze geitenkaashapjes met pistache, cranberry en serranoham zijn echt super easy om te maken en smaken werkelijk verrukkelijk! Leuk en lekker om te serveren als feestelijk borrelhapje tijdens de kerst, op oudjaarsavond of gewoon zomaar wanneer je daar zin in hebt. 

Kookvideo's, Thema recepten, Kerstrecepten, Oud-en-nieuwrecepten, Voor bij de borrel

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

9 reacties

Verdeel je liefde

  1. Jacqueline

    Ik maak het nu voor de 2e keer want het was een groot succes de vorige verjaardag. Snel klaar, lekker en apart.

  2. Mirte

    De geitenkaasballetjes waren een groot succes met kerst.
    De smaak was erg verrassend en de gasten dachten niet dat het zelf gemaakt was, haha.

  3. Marit

    Serranoham staat in de titel maar in het recept staat parmaham?

    1. Dankjewel voor je oplettendheid Marit, ik heb het aangepast! 🙂

  4. Hoi Marleen, dat kan zeker als je ze goed afdekt zodat ze vers blijven.

  5. marleentjeveldhuizen@hotmail.com

    Hoi,

    Het idee van deze balletjes vind ik geweldig, nu gruwel ik alleen van geitenkaas. Heb je misschien een idee welk ander soort kaas ik kan gebruiken die ongeveer dezelfde stevigheid heeft

    Groetjes Marleen

    1. Hoi Marleen, je zou ook MonChou kunnen gebruiken. Uit de wikkel.

      1. marleentjeveldhuizen@hotmail.com

        Wat een goed idee,bedankt!

        Groetjes Marleen

      2. Esther

        Hoi annemiek,

        Kan ik de hapjes een dag van te voren klaarmaken? Of is dat niet lekker?
        Ik hoop van je te morgen horen

        Groetjes Esther

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin