Gnocchi met champignonroomsaus en spinazie

Eet jij weleens gnocchi? Deze Italiaanse pastasoort (gemaakt van aardappelpuree, ei en bloem) is wat minder bekend dan gewone pasta, maar zeker net zo lekker. Je kunt gnocchi zelf maken (dit is een lekker recept), maar ook kant-en-klaar kopen. Gnocchi wordt net zoals pasta gekookt in water. Daarna kun je hem (dit hoeft niet, maar vind ik heel lekker) op hoog vuur kort bakken in olie of boter voor een goudbruin, knapperig korstje. Deze gnocchi met champignonroomsaus, spinazie en tomaatjes is een heerlijk vegetarisch gerecht, maar je kunt hem ook met kip maken. Zie de onderstaande variatietips!

Menu, Hoofdgerechten, Eenpansgerechten, Vegetarische recepten

In onze kookboeken vind je nog veel meer lekkere recepten.
Ons derde kookboek “Makkelijke Wereldgerechten” kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(25 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde