Kersttulband

Een tulband mag tijdens de feestdagen niet ontbreken vind ik. Het leukste onderdeel van een kersttulband maken is dat je helemaal los kunt gaan met de vulling. Gedroogde cranberry’s en pistache gaan er bij mij zowieso in want dat is mijn favoriete kerstmix maar ook bigareaux (gekonfijte kersen) en sukade (gesuikerde schil van de sukadeboom) ontbreken niet in mijn variant. Het resultaat is een goedgevulde tulband die smaakt naar Kerst! 

Seizoen, Thema recepten, Winterrecepten, Kerstrecepten, Zoet, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(3 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

  1. Nicoline

    Hoi Annemiek,

    Welke maat tulband gebruik je?

  2. M

    Hi! Wat heb jij als glazuur gebruikt op deze tulband?

  3. Caroline

    Bij mij zakken de rozijnen en andere vulling altijd naar de onderkant ipv dat deze door gehele tulband zitten. Vooraf door het bloem halen helpt niet, heb jij nog een tip?

    1. Hoi Caroline, de truc om ze door de bloem te halen werkt bij mij meestal wel. Spatel ze dan voorzichtig door het beslag en zeker niet te lang. Dan zou het toch moeten lukken. Andere tips heb ik helaas niet voor je.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin