Koffiebroodjes

Gesponsord — Hollandse koffiebroodjes gevuld met banketbakkersroom en rozijnen, afgewerkt met glazuurlaagje: je bent even bezig — het is niet moeilijk! —, maar dan heb je ook wat. Dit recept is voldoende voor minstens 15 heerlijke koffiebroodjes. Genoeg dus om uit te delen, of vries de helft in. Zo heb je altijd iets lekkers achter de hand om bij de koffie te serveren.

Wereldgerecht, Hollandse recepten, Gebak, Zoet

Bestel hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Bestel hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
6 reacties

Verdeel je liefde

  1. Eric

    Gewone of warmeluchtoven ?

    1. Ik bedoel altijd de gewone ovenstand (boven- en onderwarmte) tenzij anders vermeld.

  2. Smile

    Hoi, heerlijk! Hoe dik rol je de deeg uit?

    groetjes Smile

  3. Ann

    Hmmmmmm! Deze wil ik uitproberen. Een vraagje: welk bloem gebruik je?

    1. Ze zijn heerlijk en voor mij als beginnend bakster prima te doen.
      Super recept ??

      1. Wat leuk om te horen Hettie! Dankjewel!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin