Koffiebroodjes

Gesponsord — Hollandse koffiebroodjes gevuld met banketbakkersroom en rozijnen, afgewerkt met glazuurlaagje: je bent even bezig — het is niet moeilijk! —, maar dan heb je ook wat. Dit recept is voldoende voor minstens 15 heerlijke koffiebroodjes. Genoeg dus om uit te delen, of vries de helft in. Zo heb je altijd iets lekkers achter de hand om bij de koffie te serveren.

Wereldgerecht, Hollandse recepten, Zoet, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
6 reacties

Verdeel je liefde

  1. Eric

    Gewone of warmeluchtoven ?

    1. Ik bedoel altijd de gewone ovenstand (boven- en onderwarmte) tenzij anders vermeld.

  2. Smile

    Hoi, heerlijk! Hoe dik rol je de deeg uit?

    groetjes Smile

  3. Ann

    Hmmmmmm! Deze wil ik uitproberen. Een vraagje: welk bloem gebruik je?

    1. Ze zijn heerlijk en voor mij als beginnend bakster prima te doen.
      Super recept ??

      1. Wat leuk om te horen Hettie! Dankjewel!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin