Pizza met chorizo en geitenkaas

Zelfgemaakte pizza, daar mag je me ’s nachts voor wakker maken. Ik heb bijna altijd bolletjes zelfgemaakt pizzadeeg in de diepvries liggen. Wil ik ’s avonds pizza eten, dan hoef ik ’s ochtends alleen het deeg uit de vriezer te halen en te laten ontdooien. ’s Avonds is het slechts een kwestie van uitrollen en beleggen.

De topping van mijn pizza is meestal afhankelijk van wat er op dat moment in de koelkast ligt. Dit keer werd het een pizza belegd met ondere andere chorizo en geitenkaas. De combinatie was zo lekker dat ik het recept graag met je deel.

Mieks Special, Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Ovenrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde