Pizza met chorizo en geitenkaas

Zelfgemaakte pizza, daar mag je me ’s nachts voor wakker maken. Ik heb bijna altijd bolletjes zelfgemaakt pizzadeeg in de diepvries liggen. Wil ik ’s avonds pizza eten, dan hoef ik ’s ochtends alleen het deeg uit de vriezer te halen en te laten ontdooien. ’s Avonds is het slechts een kwestie van uitrollen en beleggen.

De topping van mijn pizza is meestal afhankelijk van wat er op dat moment in de koelkast ligt. Dit keer werd het een pizza belegd met ondere andere chorizo en geitenkaas. De combinatie was zo lekker dat ik het recept graag met je deel.

Mieks Special, Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Ovenrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin