Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
De Italiaanse groentesoep minestrone is een perfecte kliekjesverwerker. Restjes groenten, vlees, aardappel of pasta: alles kan en mag erin. Zijn...
Na het lezen van de roman Verrukkelijk! (lees hier de review) kon ik deze gemberkoek niet meer uit mijn...
Kookboeken lees ik het liefst als romans; het verhaal verzin ik er dan gewoon bij met mezelf als hoofdpersoon...
Dit is één van mijn meest favoriete lenterecepten. Zodra de eerste witte asperges hun kop boven het zand uitsteken,...
Dit sterrengerecht van Restaurant De Librije liet mij voor het eerst kennismaken met quinoa – en het was liefde...
Je weet vast dat ik dol ben op aubergines. Ik eet ze het liefst gegrild; want er geschiedt dan...
Een ijskoude verfrissing op een warme zomerdag: deze driekleuren 100% fruitijsjes zijn voor jong en oud een smakelijke traktatie...
Elke dinsdag gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons...
Joehoe, het is maandag en dus tijd voor Lekker Snel! Dit keer een heerlijk vegetarisch gerecht: quinoasalade met spinazie,...
Staren in de winkel die verleidelijk roodgekleurde rabarberstengels jou met verliefd doorlopen ogen aan, en zou je er dolgraag...
Ik hou van Mexicaans eten! Burrito’s, guacamole, chili con carne, quesadilla’s, een nacho-schotel of deze gevulde taco’s: daar kun je me...
Tacosaus is een onmisbaar ingrediënt voor veel Mexicaanse recepten. Burrito’s, taco’s, enchilada’s, of een heerlijke nacho-schotel: je verrijkt ze...
Ik hou zo van Mexicaans eten … en aan onze statistieken te zien, ben ik niet de enige. De...
Het motto van de Philips Airfryer klinkt haast te mooi om waar te zijn: ‘gezonder frituren met lucht’! Na...
Vandaag staat er een Engelse klassieker op het menu: Kedgeree. Dit gerecht — geïnspireerd op het Indiase Khichri — stond...
Joehoe … dankzij de vele stemmen op de salade Niçoise, afgelopen maandag is er een Quooker in mijn heiligdom...
Eindelijk kan ik deze rocky road afstrepen van mijn nog-te-kokenlijst. Deze vooral in Engeland en Amerika bekende chocoladesnack, wilde...
Ik hou ervan om er even helemaal tussenuit te gaan; jezelf weer opladen, onder dompelen in een andere cultuur...