Saltimbocca met tortelloni

Saltimbocca is een klassiek Italiaans vleesgerecht dat heel makkelijk te bereiden is. Een dunne kalfsschnitzel wordt belegd met rauwe ham en salie en gebakken in de koekenpan. Het achtergebleven braadvet in de koekenpan wordt afgeblusd met witte wijn voor een heerlijke jus.

Ik maak een variant en rol de kalfsschnitzel op. De bereidingstijd word hierdoor wat langer, maar het resultaat is erg smakelijk. 

Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Pastarecepten, Vleesrecepten

In onze kookboeken vind je nog veel meer lekkere recepten.
Ons derde kookboek “Makkelijke Wereldgerechten” kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde