Tip! Heb je nog voorgekookte krieltjes over van de gourmet, dan kun je die ook toevoegen aan het pannetje. Bak ze tegelijk met de groenten.
Stoofpannetje met gourmetkliekjes en roomsaus

Fijne tweede kerstdag iedereen! Misschien heb je gisteren gezellig zitten gourmetten of ga je vanavond gourmetten? Wij houden altijd vlees en groenten over, maar hebben vaak geen zin om twee dagen achter elkaar te gourmetten. Herkenbaar?
Op KeukenLiefde deelde ik eerder al de after gourmet-stoofpot. Een populair recept en een heerlijk gerecht om al je gourmetkliekjes in te verwerken. Vandaag is het tijd om een nieuw after gourmetrecept met je te delen.
De basis voor dit gerecht zijn de kliekjes vlees en groenten die je overhebt van je gourmet, die worden even aangebakken en zachtjes gegaard in een heerlijke roomsaus. Als je ook (voorgekookte) krieltjes toevoegt, maak je er een eenpansgerecht van. Heb je geen krieltjes, dan kun je dit gerecht serveren met bijvoorbeeld gekookte rijst, gebakken aardappels, pasta, of iets anders dat je nog in huis hebt. Ik zeg: “trek open die kastdeuren en maak op die kliekjes!”
Menu, Thema recepten, Gourmetten, Kerstrecepten, Hoofdgerecht, Budget, Eenpansgerechten, Snel, Vleesrecepten
om 22:59
Goed idee, dit recept! Heb het meteen uitgeprobeerd met onze gourmet restjes. Smaakte prima!! Fijn om zo op een lekkere manier van je kliekjes af te komen.
om 11:20
Leuk om te horen dat het smaakte Lisette! 🙂