Tip! Dit recept kun je het beste al een dag van tevoren maken, laten afkoelen en afgedekt op een donkere, koele plek bewaren tot de volgende dag. Dan op heel laag vuur langzaam opwarmen. Zo weet je zeker dat je tijd genoeg hebt om het vlees zacht te krijgen en de volgende dag smaakt het vlees en de saus nog lekkerder!
Stoofvlees met pompoen in rodewijnsaus (slowcooker)

Wij zijn dol op stoofvlees en zetten het regelmatig op tafel. Vaak maak ik Belgisch stoofvlees omdat Johan daar dol op is, maar ik experimenteer ook graag. Deze stoofvleesvariant met pompoen en wortel in rodewijnsaus is verrukkelijk! Ik gebruik tegenwoordig eigenlijk altijd de slowcooker om het vlees in te garen omdat dat zo makkelijk is. Als alle ingrediënten in de slome zitten heb je er geen omkijken meer naar. Tot nu toe is er nog geen stoofvleesrecept uit de slowcooker mislukt, dus is het mijn grote vriend (binnenkort is de slowcooker ook te koop in onze webshop!). Heb je geen slowcooker dan kun je dit recept ook gewoon maken in de braadpan. Volg dan de aangegeven bereiding voor de braadpan.
Lekker met geroosterde krieltjes uit de oven.
Menu, Vleesrecepten, Eenpansgerechten, Slowcooker, Hoofdgerecht
om 02:48
Heerlijke recepten 😊