De perfecte ovenaardappel

De perfecte ovenaardappel is zacht vanbinnen en krokant en goudbruin vanbuiten. Voor de bereiding gebruik ik een braadslee met dikke bodem, zo kan het eigenlijk niet mislukken! Als smaakmakers voeg ik verse rozemarijn en knoflook toe. Die geven een heerlijke smaak aan de aardappeltjes en maken echt het verschil!

Menu, Thema recepten, Kerstrecepten, Bijgerecht, Aardappel en meer

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
6 reacties

Verdeel je liefde

  1. Myrthe

    Heerlijk, vind eigenlijk veel van je recepten erg lekker en de foto’s plus beschrijving geweldig! Koop binnenkort jouw boek!

    1. Superleuk om te horen Myrthe! 🙂

  2. Jos

    Ik gebruik voor het bakken reuzel. Erg lekker: te verkrijgen bij de ambachtelijke slager.

    1. Dat kan idd ook Jos, de Jumbo heeft hem trouwens ook in het assortiment. 😉

      1. D G

        We hebben een hete lucht oven, en een combimagnetron waar grillstand in zit.. wat zou het beste resultaat geven?
        groetjes

        1. Je kunt ook de heteluchtoven gebruiken op 180 graden.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin