Tiramisutaart

Tijd voor tiramisu! Een vrolijke taartvariant dit keer met krokante bodem, romige mascarponevulling en in koffie en likeur gedipte lange vingers! Lekker om te serveren bij de koffie of thee, of maak hem voor Pasen en garneer met lekkere chocoladeeitjes. Hij misstaat zeker niet op een mooi gedekte paastafel! PS Houd er bij het maken rekening mee dat hij een nacht in de koelkast moet opstijven. 

Thema recepten, Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Paasrecepten, Zoet, Dessert, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin