Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Weekmenu 21-2019
Mocht je vandaag of aankomend weekend alvast je boodschappenbriefje maken voor volgende week, check dan eerst even dit weekmenu! Elke vrijdag vind je hier een nieuw weekmenu met daarin lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten maar ook soms een lekker lunchgerecht, hapje of gebak. Elke dag wat anders, zo blijft het leuk en lekker!
Maandag
Dit is echt een fantastische manier om kipfilet te bereiden. Vullen met pesto (een plakje mozzarella erbij kan ook) en omwikkelen met parmaham. Dit recept. Daarna bakken in de pan of in de oven. Heerlijk met zoete aardappel en pastinaak uit de braadslee en een kloddertje zelfgemaakte pesto-mayonaise.
Dinsdag
Een dagje vegetarisch eten? Met ratatouille zit je altijd goed! Lekker om de ratatouille in kleine ovenschaaltjes te serveren met een net gestold eitje erin. Dit recept. Wat knapperig stokbrood en kruidenboter erbij en smullen maar! Je kunt de ratatouille natuurlijk ook als bijgerecht serveren. De mogelijkheden zijn oneindig: serveer bijvoorbeeld met gekookte pasta of rijst, met krokante ovenaardappels en gebraden kip, of een smakelijk visje.
Woensdag
Lunchtijd! Wat denk je van een lekkere kom aspergesoep met zalm en bieslook! Asperges zijn nu volop in de aanbieding dus grijp je kans!
Donderdag
Niks heerlijker dan Hollandse pot op z’n tijd. Deze snijbonenstamppot met gerookte kip, Parmezaan en geroosterde pijnboompitten is een aanrader!
Vrijdag
Je weekend goed beginnen doe je met een echt verwengerecht. Een broodje warm vlees bijvoorbeeld! Voor dit recept gebruik ik het liefst een restje gebraden beenham die ik zelf in wat dikkere plakken snijd. Maak je dit broodje voor meerdere personen? Braad dan gerust een hele beenham (ik gebruik meestal dit basisrecept) Die komt gegarandeerd op!
Zaterdag
Een gezellig filmavondje thuis gepland met vrienden of familie? Daar hoort natuurlijk iets lekkers bij! Hier in huize Verweij zijn we dol op tortillachips met dip. Vooral deze laagjes tortilladip! Het leuke hiervan is dat iedereen zijn eigen bakje krijgt. Zo hoef je hem lekker met niemand te delen! 😉
Zondag
Het is rabarbertijd! Ik ben verliefd op die groenroze stengels met friszure smaak. Wist je eigenlijk dat rabarber groente is en geen fruit? De friszure smaak combineert geweldig met zoete desserts en gebak zoals deze romige cheesecake. Een match made in heaven!
Heb je ook een lekker recept gemaakt van KeukenLiefde? Deel een foto van het resultaat op Instagram met #keukenliefde en tag @keukenliefde. Je foto komt dan automatisch voorbij onderaan op de homepage van KeukenLiefde zodat iedereen hem kan zien! KeukenLiefde moet je tenslotte delen. ?
Deel je reactie