Laagjes tortilladip

Een gezellig filmavondje thuis gepland met vrienden of familie? Daar hoort natuurlijk iets lekkers bij! Hier in huize Verweij zijn we dol op tortillachips met dip. Vooral deze laagjes tortilladip! Het leuke hiervan is dat iedereen zijn eigen bakje krijgt. Zo hoef je hem lekker met niemand te delen! 😉

Wereldgerecht, Mexicaanse recepten, Voor bij de borrel

Ingrediënten

Topping

  • Zwarte olijven, in plakjes
  • Maiskorrels
  • lente-ui, in ringen
  • Tomaat, zaadlijst en sap verwijderd en in kleine blokjes
  • Rode ui, fijngesnipperd
  • Rode (jalapeño) peper, zaadlijst verwijderd en in ringen
  • Koriander, fijngehakt

Verder nodig

  • 4 vuurvaste bakjes

Bereiding

Verwarm de ovengril.

Bouw laagjes op in 4 vuurvaste bakjes van guacamole, crème fraîche of zure room en tomaten salsa saus. Bestrooi met geraspte cheddar en gratineer enkele minuten onder een hete ovengril tot de kaas is gesmolten.

Garneer met de overige ingrediënten voor de topping en serveer.

 

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin