Weekmenu 40-2019

Weekmenu 40-2019

Vandaag of morgen je boodschappenbriefje maken voor volgende week? Check dan eerst even dit weekmenu! Elke vrijdag vind je hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten maar ook soms een lekker lunchgerecht, hapje of gebak.

In dit weekmenu vind je onder andere een hartverwarmende Afrikaanse bobotie met appel en sperziebonen, tosti met gebakken champignons en brie, een teriyaki kipburger en saucijzenbroodjes. Elke dag wat anders, zo blijft het leuk en lekker!

Maandag

Afrikaanse bobotie met appel en sperziebonen

Afrikaanse bobotie met sperziebonen

Dinsdag

Spaghetti met tomaten-tonijnsaus

Budget koken: spaghetti met tonijnsaus

Woensdag

Tosti met gebakken champignons en brie

Tosti met gebakken champignons en brie

Donderdag

Kropsla stamppot met spekjes en gehaktballetjes

Kropsla stamppot met spekjes en gehaktballetjes

Vrijdag

Kipburger teriyaki

Kipburger teriyaki

Zaterdag

Hartige pompoenbroodjes

Hartige pompoenbroodjes

Zondag

Mini appeltaartjes

Mini appeltaartjes (kookvideo)

 

Inspiratie, Weekmenu

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde