Kipburger teriyaki

Dol op broodje hamburger maar nu eens wat anders dan de ‘gewone’ runderhamburger? Deze kipburger teriyaki maakte manlief onlangs en was een grote succes! De kipburgers worden tijdens het grillen ingesmeerd met teriyakisaus waardoor ze heerlijk sappig blijven en een sticky laagje krijgen. Samen met de zoete ananas, romige kaas en frisse ijsbergsla een verrukkelijke combi!

Seizoen, Thema recepten, Zomerrecepten, Barbecuerecepten, Hoofdgerecht, Kiprecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(3 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

  1. Linda

    Kan dit ook met paneermeel ipv Panko?

    1. Ja hoor, dat kan!

  2. marleentjeveldhuizen@hotmail.com

    Hoi Annemiek,

    Vandaag hebben we deze burger gemaakt en het smaakte heerlijk! Ook de kinderen hebben er van genoten

    Groetjes,

    Marleen

    1. Ah, wat leuk om te horen Marleen! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin