Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Weekmenu 44-2020
Boodschappenbriefje maken voor een nieuwe eetweek? Elke vrijdag deel ik hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden voor elke dag! En natuurlijk wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!
In dit nieuwe weekmenu vind je: romige courgette met spekjes en champignons, Italiaanse gehaktballen in tomatensaus, lunchen met avocadotoast, witlof met ham- en kaassaus en gestoomde kipfilet met korianderboter en kokosrijst! In het weekend geniet je van pompoensoep met een vleugje kaneel en sinaasappel en chocolademadeleines. Mmmm… ik wens je een smakelijke week toe!
Maandag
Met courgette kun je alle kanten op. Deze courgette met spekjes en champignons in roomsaus is heerlijk! Lekker met rijst of pasta.
Dinsdag
Ook zo dol op de Italiaanse keuken? Ik wel! 🙂 Deze Italiaanse gehaktballen worden eerst goudbruin gebakken en garen daarna zachtjes verder in tomatensaus in de oven. Natuurlijk mag mozzarella en Parmezaan niet ontbreken! Lekker met gebakken aardappels of pasta en een frisse salade.
Woensdag
Verwen jezelf op woensdagmiddag met een lekker lunchgerecht. Avocadotoast is verrukkelijk! Een gepocheerd eitje maakt het smulfeest compleet!
Donderdag
Een keer wat anders dan witlof met ham en kaas uit de oven? Deze witlof in ham- en kaassaus staat binnen 15 minuten op tafel!
Vrijdag
Deze gestoomde kipfilet met korianderboter maak ik graag op een drukke doordeweekse dag. Het is vrij makkelijk en snel klaar te maken en de smaak is waanzinnig!
Zaterdag
Zaterdag soepdag! We zitten midden in de pompoentijd, dus laten we ervan genieten. Deze pompoensoep met een vleugje kaneel en sinaasappel is hartverwarmend en al jaren onze favoriet!
Zondag
Zin om iets lekkers te bakken? Madeleines zijn leuk en makkelijk om te maken en verrukkelijk! Deze melkchocolade madeleines zijn the bomb.
Deel je reactie