Witlof in ham- en kaassaus

De klassieke witlof met ham en kaas uit de oven kennen we allemaal, maar soms wil je weleens wat anders. Deze witlof in ham- en kaassaus bevat dezelfde ingrediënten, maar is dan in een ander jasje gestoken. Je zet hem in 15 minuten op tafel! Lekker met gebakken aardappels, gekookte pasta of witte rijst.

PS Zie ook onderstaande variatietips! 

Groenten, Snel, Budget, Hoofdgerecht, Bijgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. Keukenkoningin

    Erg lekker. Ook fijn dat er zo veel foto’s bij de recepten staan. Ik had nog nooit een roux gemaakt, maar met de foto’s was het erg duidelijk

    1. Leuk om te horen! 🙂

  2. Joke

    Heerlijk! Ipv ham met gerookte zalm en pasta gegeten! Bedankt!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin