Variatietips! Je kunt de witlof met ham- en kaassaus ook gebruiken als basis voor een lekkere ovenschotel. Meng bijv. wat gekookte pasta door de saus en gratineer met wat geraspte kaas in de oven. Of maak een ovenschotel met voorgekookte aardappelschijfjes (en eventueel wat rul gebakken, gekruid gehakt) en deze saus, bestrooien met kaas en gratineren in de oven.
Witlof in ham- en kaassaus

De klassieke witlof met ham en kaas uit de oven kennen we allemaal, maar soms wil je weleens wat anders. Deze witlof in ham- en kaassaus bevat dezelfde ingrediënten, maar is dan in een ander jasje gestoken. Je zet hem in 15 minuten op tafel! Lekker met gebakken aardappels, gekookte pasta of witte rijst.
PS Zie ook onderstaande variatietips!
Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Snelle recepten, Bijgerechten, Groente recepten
om 17:59
Erg lekker. Ook fijn dat er zo veel foto’s bij de recepten staan. Ik had nog nooit een roux gemaakt, maar met de foto’s was het erg duidelijk
om 11:31
Leuk om te horen! 🙂
om 00:24
Heerlijk! Ipv ham met gerookte zalm en pasta gegeten! Bedankt!