Avocado toast met gepocheerd ei

Weleens avocado op toast gegeten? Dan weet je hoe simpel lekker kan zijn! Voeg nog een gepocheerd eitje toe en het smulfeest is compleet.

Dat gepocheerde eitje is overigens heel makkelijk te maken. Laat je vooral niet afschrikken door de chique naam, het stelt niks voor. Pannetje met water aan de kook brengen, dan vuur verlagen en tegen de kook aanhouden. Even door het water roeren en eitje in het draaikolkje laten glijden. Na precies 3 minuten is je eitje klaar. Met een schuimspaan eitje op je avocado toast laten glijden. Smullen maar! 

Menu, Lunch

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin