Avocado toast met gepocheerd ei

Weleens avocado op toast gegeten? Dan weet je hoe simpel lekker kan zijn! Voeg nog een gepocheerd eitje toe en het smulfeest is compleet.

Dat gepocheerde eitje is overigens heel makkelijk te maken. Laat je vooral niet afschrikken door de chique naam, het stelt niks voor. Pannetje met water aan de kook brengen, dan vuur verlagen en tegen de kook aanhouden. Even door het water roeren en eitje in het draaikolkje laten glijden. Na precies 3 minuten is je eitje klaar. Met een schuimspaan eitje op je avocado toast laten glijden. Smullen maar! 

Menu, Lunch

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin