Witte asperges met botersaus

Witte asperges op klassieke wijze met botersaus, ei en ham, dat blijft toch een van mijn favorieten. Dit keer verrijk ik de botersaus met een scheutje room en parmezaan waardoor je een heerlijke roomsaus krijgt. Parmezaan en witte asperges zijn dikke vrienden van elkaar en dat proef je! Lekker om te serveren met gekookte krieltjes, pasta of gnocchi.

Menu, Lenterecepten, Seizoen, Hoofdgerecht, Snel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Heidie

    Ik heb ooit eens de tip gekregen van een kok om aan het water wat zout, schepje suiker en boter toe te voegen. Zo worden de asperges zachter.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin