Witte asperges met botersaus

Witte asperges op klassieke wijze met botersaus, ei en ham, dat blijft toch een van mijn favorieten. Dit keer verrijk ik de botersaus met een scheutje room en parmezaan waardoor je een heerlijke roomsaus krijgt. Parmezaan en witte asperges zijn dikke vrienden van elkaar en dat proef je! Lekker om te serveren met gekookte krieltjes, pasta of gnocchi.

Seizoen, Menu, Snel, Lenterecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(2 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Heidie

    Ik heb ooit eens de tip gekregen van een kok om aan het water wat zout, schepje suiker en boter toe te voegen. Zo worden de asperges zachter.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin