Zelfgemaakte vissticks (oven en koekenpan)

Onze dochter is dol op vissticks en ik ben er zelf ook niet vies van. Ik maak ze wel het liefste zelf. Dat is heel makkelijk en een wereld van verschil met kant-en-klaar. Beloofd! Ik gebruik hier stevige witvisfilet voor zoals bijvoorbeeld kabeljauw of pangasius die je goed in staafjes kan snijden. De afsnijdsels die overblijven kun je in een diepvrieszak bewaren in de diepvries en als je er genoeg van hebt gebruiken voor bijvoorbeeld vissoep.

Kinderrecepten, Visrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(2 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. ik heb dit gemaakt en het smaakte verrukkelijk
    ik ga het vandaag met kinderen en kleinkinderen eten
    mvg
    Anneke

    1. Leuk om te horen Anneke! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin