Pastasalade-spiesjes (uit 100 heerlijke hapjes)

Het recept voor deze heerlijke pastasalade-spiesjes komt uit het kookboek 100 heerlijke hapjes van Elisabeth Scholten, ook wel bekend van haar foodblog Ellouisa Cooking. Je kunt ze serveren als hapje op de borrelplank, uitdelen als traktatie op school, of neem ze mee naar een zomerse picknick!

100 heerlijke hapjes

Na haar eerste boek met 100 koekjes komt Elisabeth Scholten nu met een tweede kookboek: 100 heerlijke hapjes. In dit boek vind je maar liefst 100 hapjesrecepten: van hartige en zoete hapjes voor ramadan, Suikerfeest, verjaardagen en andere feestelijke momenten. Denk aan kipkerriebroodjes, pizzabroodjes, deze pastasalade-spiesjes, mini taco’s, aardbeiencheesecakejes, blondies met macadamia, chocoladecake en nog veel meer lekkers. Ook is er een hoofdstuk met 15 nieuwe koekjesrecepten en vind je 5 hapjesrecepten van bekende foodies van Instagram. Het is een heerlijk boek om doorheen te bladeren, je te verlekkeren aan de prachtige foto’s en geïnspireerd te raken om zelf aan de slag te gaan.

Kinderrecepten, Kookboekrecepten, Themarecepten, Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Picknickrecepten, Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(4 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde