Club sandwich met kip en bacon (+ afscheid van de Nissan Micra!)

Vroeger stond ik regelmatig verlekkerd te kijken bij de sandwichafdeling van het pompstation als ik een benzinestop moest maken. De keuze is zo enorm en het ene broodje klinkt nog aantrekkelijker dan de andere. Toch, als ik er dan eentje probeerde, viel hij meestal tegen. Zacht, weeïg en slap brood belegd met soms alleen maar saus leek het wel. Daarom neem ik het liefst mijn eigen bammetjes mee, een goed belegde club sandwich heeft mijn voorkeur!

Als we een dagje met het gezin op pad gaan, vind ik het leuk om rond lunchtijd ergens op een mooi plekje te stoppen en te genieten van onze zelfgemaakte broodjes. Omdat ik de Nissan Micra na drie maanden touren weer moet inleveren, namen we het er nog even van. Wat is het toch een kek wagentje hè. 🙂

Op het moment dat dit artikel online komt heb ik ‘mijn’ energy orange Nissan Micra snoepje alweer ingeleverd bij Nissan en in alle eerlijkheid: dat deed ik met pijn in mijn hart!

In dit artikel vertelde ik je over de samenwerking met Nissan Micra. Ik heb drie maanden en bijna 1.800 kilometer in de Micra mogen rijden en dat deed ik met veel plezier! Naast dat het een stoere en sportieve wagen is om te zien, rijd hij ook heerlijk! De ingebouwde achteruitrijdcamera was een verademing: zo fijn dat je in een oogopslag kunt zien wat er achter je gebeurt. Maar ook de ingebouwde navigatie met touchscreen, Bluetooth om mijn telefoon te verbinden en digitale radio DAB — ik heb non-stop de top 40 geluisterd zonder geouwhoer! — heb ik veel gebruikt. Zelfs het doen van de wekelijkse boodschappen werd aangenamer, omdat de kofferbak lekker ruim is en wat hoger ligt. Zo kon ik zonder problemen zware tassen, of kratjes met boodschappen erin en eruit tillen.

Goed, genoeg autogelul: hoogste tijd om een heerlijk clubsandwichrecept met je te delen!

K♥L ontdekt ..., Menu, Reviews, Themarecepten, Picknickrecepten, Lunchrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

2 reacties

Deel je liefde

  1. Sineke

    Je hebt wel erg veel km’s gemaakt 1800 duizend is 1.800.000 km misschien kan de Micra het wel maar niet in deze korte tijd !!

    1. Haha! Bedankt Sineke, ik heb het aangepast. Was overenthousiast denk ik… 😉

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde