Drie maanden rijden in de Nissan Micra! + gezonde snacks voor onderweg

Drie maanden rijden in de Nissan Micra! + gezonde snacks voor onderweg

O jongens, ik ben zó blij! De komende drie maanden mag ik rijden in een gloednieuwe Nissan Micra! Ik rijd nu in een blauw scheurijzer Suzuki Swift (jaar o!), maar eigenlijk is het aantal kilometers dat ik jaarlijks rijd serieus genoeg om ook een serieuze auto te rijden. En daarom was ik me al enige tijd aan het oriënteren op een auto die aan al mijn eisen voldoet. Een leuke en vlotte auto waarin ik gezien mag worden, waarin ik meerdere boodschappenkratjes kwijt kan, die navigatie heeft, waarmee ik hands free kan bellen, met vijf deuren zodat mijn dochter achterin makkelijk kan in- en uitstappen en misschien zelfs een auto waarin ik het aandurf om een kleine road trip te maken. Mocht ik daar plotseling zin in hebben. 🙂

En net op dat moment kreeg ik een mail of ik drie maanden in de Nissan Micra wilde rijden. Ik moest eerst even googlen, want de Nissan Micra, dat is toch dat zo’n bol koekblik? Verbazing alom toen ik een foto van de nieuwe Nissan Micra zag: een stoere en sportieve wagen die in de vertste verte niet op een koekblik lijkt! Over mijn antwoord hoefde ik dus niet lang na te denken. Jaaaahaaaaaa!

En zo kwam het dat ik op 1 december op het REM-eiland in Amsterdam de sleutel in ontvangst mocht nemen van dit oranje — energy orange volgens Nissan— snoepje. Wat vind je ervan? Ik moest in het begin even wennen aan de oranje kleur, maar nu vind ik hem zo mooi! Inmiddels ben ik ook al helemaal gewend aan mijn nieuwe bolide en weet ik waar alle knopjes voor dienen. (Stiekem ben ik gewoon zwaar verliefd en huil ik mezelf ’s nachts in slaap omdat ik hem straks weer moet inleveren.)

Ik ben beslist geen auto expert, maar ik weet wel dat de Nissan Micra een heerlijke auto is om in te rijden. Naast dat hij heerlijk rijdt, makkelijk stuurt, pittig optrekt en een goede veering heeft zit alles zit erop en eraan. Zo heb ik getinte ramen aan de de achterkant, bluetooth zodat ik mijn mobiel kan verbinden, hands free bellen, navigatie, airconditioning, speakers in mijn hoofdsteun en een achteruitrijdcamera. Om maar even wat te noemen.

Mocht dit hele autogebeuren je nu allemaal geen klap interesseren — je zit tot slot niet voor niks op Nederlands lekkerste foodbog! — dan heb ik hier nog wat gezonde snack inspiratie voor je, wanneer je onderweg bent. Ik zit namelijk regelmatig langere tijd in de auto en de verleiding om dan onderweg even te stoppen bij een pompstation is soms groot. Toch doe ik dat nooit, behalve als ik moet tanken natuurlijk. De prijs-kwaliteit teleurstelling is keer op keer te groot! Daarom heb ik altijd gezonde snacks in de auto liggen zoals snacktomaatjes, komkommertjes, appels, mandarijnen, een fles water,  mueslirepen, of mini-krentenbollen. Wat is jouw favoriete snack on the go? Laat het me weten, ik ben benieuwd!

 

Een kijkje in de keuken, Inspiratie, K♥L ontdekt ..., Persoonlijk, Reviews, Lunchrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde