Eggnog (met kookfilmpje!)

Sinds het ontstaan van KeukenLiefde (en zelfs al lang daarvoor) houd ik lijstjes bij van alle gerechten die ik nog wil koken. Eggnog was daar één van. Elk jaar wanneer ik tijdens een bezoek aan een (Duitse) kerstmarkt proef van dit hartverwarmende drankje, proef ik de kerst en neem ik me voor om het thuis zelf te maken. En eindelijk is het dan zover. Eggnog kan op twee manieren bereidt worden: warm en koud. Hieronder vind je de recepten voor beide bereidingen. In het bijbehorende filmpje laat ik je zien hoe je de koude bereiding maakt. Het contrast van een koud drankje dat je binnenste heerlijk laat gloeien maakt dit drankje voor mij juist zo leuk en bijzonder.

Kookvideo's, Themarecepten, Wereldgerechten, Amerikaanse recepten, Kerstrecepten, Drankrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

2 reacties

Deel je liefde

  1. gerdavankampen

    Heerlijk die eggnog, ik hoef vandaag niets meer te eten..vult goed!
    Trouwens de hartige banketstaaf viel ook erg goed in de smaak. Voor herhaling vatbaar.

    1. Haha, dat klopt Gerda! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde