Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE
Inspiratie nodig voor het avondeten? Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE:
75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Roer wat opgeklopte slagroom, verkruimelde meringue en aardbeien rommelig door elkaar en je hebt het klassiek Engelse dessert eton mess! Voor deze variant vervang ik de aardbeien door kersen. Dat is minstens zo lekker!
Seizoen, Wereldgerecht, Dessert, Engelse recepten, Zomerrecepten, Zoet
Doe de kersen in een steelpannetje met 2 zakjes vanillesuiker en verwarm op hoog vuur tot de kersen hun sap loslaten en de suiker is opgelost. Haal van het vuur af en laat afkoelen.
Klop de slagroom stijf met de overige vanillesuiker. Verkruimel de meringues grof boven de slagroom (houd wat meringue achter) en schep luchtig door elkaar.
Verdeel de slagroom met meringue en de kersen over vier dessertglazen. Bestrooi met de achtergehouden meringue. Serveer direct.
Verdeel je liefde