Flammkuchen wraps

Ik ben dol op deze flammkuchen wraps gemaakt van zachte tortillawraps. Hierdoor zijn ze snel gemaakt en krijg je een flinterdunne en krokante bodem. Lekker om te serveren als snack, lunch of lichte maaltijd met een salade erbij. Je kunt ook variëren met dit recept door het spek te vervangen door hamblokjes of gerookte zalm. Heerlijke variaties!

Menu, Wereldgerecht, Duitse recepten, Lunch, Hoofdgerecht, Budget, Ovenrecepten, Snel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(36 stemmen)
6 reacties

Verdeel je liefde

  1. Deb

    Wij hebben deze vandaag voor de brunch gegeten! Ze waren echt heerlijk en makkelijk.

    1. Leuk om te horen! 🙂

      1. Arjan

        Wij doen nog een teentje knoflook en een klein beetje nootmuskaat door de crème fraiche

        1. Klinkt goed Arjan! 🙂

  2. Mary

    Wat kan ik gebruiken voor de vega-variant om er toch wat pit op te krijgen?

    1. Hoi Mary, je kunt kiezen voor bijv. vega spekblokjes, of wat groenten toevoegen als flinterdun gesneden courgette, of kort voorgekookte en met koud water afgespoelde linten wortel of pastinaak, of letterlijk wat pit toevoegen door chilivlokken of rode peper toe te voegen. Je kunt ook wat zongedroogde tomaat, geroosterde paprika of olijven toevoegen.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin