Gevulde kiprollade met cranberry en pistache

Rollade is een van de favoriete hoofdgerechten om te serveren tijdens kerst. Je kunt ze natuurlijk kant-en-klaar kopen in de winkel, maar zelfmaken is helemaal niet moeilijk. Deze gevulde kiprollade met cranberry en pistache maak je gewoon zelf. Je kunt dit gerecht tot en met stap 3 hieronder al voorbereiden. Zo hoef je de kiprollades momènt sûpréme alleen nog maar in de oven te schuiven. Laat de kiprollades wel eerst op kamertemperatuur komen (ca. 45 minuten van tevoren) voordat je ze de oven inschuift. PS Zie onderstaande tips wat je hierbij kunt serveren.

Note: Deze gevulde kiprollade is onderdeel van een klassiek 4-gangen kerstdiner. Zie hieronder. Het laatste recept deel ik a.s. zaterdag met je.

4-GANGEN KERSTMENU KLASSIEK

❤️ Klassieke garnalencocktail

❤️ Geroosterde tomaat-paprikasoep met bladerdeegsterren

❤️ Gevulde kiprollade met cranberry en pistache

❤️ Pavlova met mascarponeroom en rood fruit

Menu, Themarecepten, Kerstrecepten, Hoofdgerechten, Kiprecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(9 stemmen)
3 reacties

Deel je reactie

  1. Nancy

    Zal het eens uitproberen. Welk sausje zou daar bij passen?

    1. Een cranberryroomsaus zou er lekker bij smaken. Zal ik binnenkort wel eens recept van delen. 😉

      1. Hoe maak je die Cramberry roomsaus ??

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde