Tomaat-paprikasoep met bladerdeegsterren

Deze geroosterde tomaat-paprikasoep met bladerdeegsterren is het perfecte voorgerecht voor kerst. Door de tomaten en paprika’s vooraf te roosteren in de oven, krijgt de soep een heerlijk volle en ronde smaak. Je kunt deze soep t/m stap 5 al een dag van tevoren maken. De bladerdeegsterren kun je ook al van tevoren maken maar warm ze dan voor serveren afgedekt met alufolie een paar minuten op in de oven, want warm zijn ze het lekkerst.

Note: Deze tomaat-paprikasoep is onderdeel van een klassiek 4-gangen kerstdiner. Zie hieronder. De resterende 2 recepten deel ik deze week met je.

4-GANGEN KERSTMENU KLASSIEK

❤️ Klassieke garnalencocktail

❤️ Geroosterde tomaat-paprikasoep met bladerdeegsterren

❤️ Gevulde kiprollade met cranberry en pistache

❤️ Pavlova met mascarponeroom en rood fruit

Menu, Thema recepten, Kerstrecepten, Voorgerecht, Soep

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(4 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin