Tip! Wil je dit gerecht afmaken met frambozensaus zoals op de foto, gebruik dan dit recept. Ook deze kun je van tevoren maken. Voor een simpele variant kun je het verse fruit voor serveren bestrooien met poedersuiker, dan gaat het fruit ook mooi glanzen.
Pavlova met mascarponeroom en rood fruit

Een makkelijk pavlova dessert waar je hoge punten mee scoort tijdens het kerstdiner. Knapperig meringueschuim bedekt met mascarponeroom en vers rood fruit. Hier maak je iedereen blij mee! Dit dessert is onderdeel van een 4-gangen klassiek kerstmenu, maar kan natuurlijk het hele jaar door geserveerd worden. Net zoals de andere gerechten uit het kerstmenu kun je deze pavlova grotendeels al voorbereiden. Vlak voor serveren hoef je alleen maar de ingrediënten mooi op het bord te dresseren. Zie onderstaande tip!
Note: Deze pavlova is onderdeel van een klassiek 4-gangen kerstdiner:
4-GANGEN KERSTMENU KLASSIEK
Geroosterde tomaat-paprikasoep met bladerdeegsterren
Gevulde kiprollade met cranberry en pistache
Pavlova met mascarponeroom en rood fruit
Deel je liefde