Pavlova met mascarponeroom en rood fruit

Een makkelijk pavlova dessert waar je hoge punten mee scoort tijdens het kerstdiner. Knapperig meringueschuim bedekt met mascarponeroom en vers rood fruit. Hier maak je iedereen blij mee! Dit dessert is onderdeel van een 4-gangen klassiek kerstmenu, maar kan natuurlijk het hele jaar door geserveerd worden. Net zoals de andere gerechten uit het kerstmenu kun je deze pavlova grotendeels al voorbereiden. Vlak voor serveren hoef je alleen maar de ingrediënten mooi op het bord te dresseren. Zie onderstaande tip!

Note: Deze pavlova is onderdeel van een klassiek 4-gangen kerstdiner:

4-GANGEN KERSTMENU KLASSIEK

❤️ Klassieke garnalencocktail

❤️ Geroosterde tomaat-paprikasoep met bladerdeegsterren

❤️ Gevulde kiprollade met cranberry en pistache

❤️ Pavlova met mascarponeroom en rood fruit

Thema recepten, Kerstrecepten, Zoet, Dessert

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin