Klassieke garnalencocktail

De Hollandse garnalencocktail is een van de meest geliefde voorgerechten voor het kerstdiner. Niet zo verwonderlijk want delicate Hollandse garnalen gecombineerd met frisse sla en romige cocktailsaus zijn onweerstaanbaar. De cocktailsaus kun je al een dag van tevoren maken zodat je moment suprême zo klaar bent. Zie ook onderstaande tips!

Note: Deze garnalencocktail is onderdeel van een klassiek 4-gangen kerstdiner. De overige 3 recepten deel ik in de loop van deze week met je.

4-gangen kerstmenu klassiek

❤️ Klassieke garnalencocktail

❤️ Geroosterde tomaat-paprikasoep met bladerdeegsterren

❤️ Gevulde kiprollade met cranberry en pistache

❤️ Pavlova met mascarponeroom en rood fruit

 

Thema recepten, Menu, Kerstrecepten, Voorgerecht

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(6 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin