Hartige kaiserschmarren met spek en Gruyère

Oostenrijkse kaiserschmarren kent iedereen toch? Een luchtige, dikke pannenkoek die in stukken gesneden wordt geserveerd met pruimencompote en poedersuiker. Je kent ze misschien van de wintersport, waar je ze op de skipiste hebt gegeten. Ik vind het heerlijk. Dit keer maak ik een hartige variant met spek en Gruyère. Ik serveer hem met donkere, zoete schenkstroop. De combinatie van hartig en zoet is onweerstaanbaar lekker.

Menu, Seizoensrecepten, Winterrecepten, Lunchrecepten

In onze kookboeken vind je nog veel meer lekkere recepten.
Ons derde kookboek “Makkelijke Wereldgerechten” kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(6 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde