Hartige taart met groenterolletjes en zalm

Indruk maken op gasten of familie met een feestelijk gerecht? Deze hartige taart met groenterolletjes en zalm ziet er prachtig uit en smaakt verrukkelijk! Het meeste werk zit hem in het schaven en oprollen van de groenterolletjes, maar als je daarvoor wat familieleden optrommelt om te helpen, is het klusje zo geklaard. Daarna kun je een salade maken of lekker onderuit zakken, de oven doet de rest van het werk!

Geen liefhebber van zalm of vis? Ook zonder zalm is dit een heerlijk gerecht!

Menu, Visrecepten, Ovenrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

  1. Anjavdh

    Ik vind m hartstikke lekker, ook al ben ik geen courgette-fan. Maar ik heb te weinig zalm met 200 gram, vind ik. En ik krijg m niet gestold. Zelfs niet als ik m 1 uur op 200 laat bakken. Oven hoger zetten of langer erin?

    1. Hoi Anja, leuk om te horen dat hij lekker was. Je kunt natuurlijk altijd meer zalm toevoegen als je dat lekkerder vindt. Voor wat betreft het bakken in de oven, wat gek dat hij bij jou na zelfs een uur in de oven nog niet gestold was? Bij mij duurde het circa 40 minuten, tot hij goed was. De bovenkant was toen net gestold. Maar bak hem gerust langer als dit nodig is, hij moet toch een keer stollen… 🙂

  2. Daphne

    Oeh, dit recept lijkt mij echt heerlijk! Ik ga me maken deze week. Wij zijn alleen niet zo gek op courgette, heb je een tip voor een andere bruikbare groente?

    1. Hoi Daphne, in dit recept is de courgette lastig door een andere groente te vervangen. Daarnaast zijn courgette en wortel een hele goede combi. Ook als je niet zo dol bent op courgette is dit recept een aanrader! Ik zou het toch gewoon eens proberen. 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin