Patatas bravas

Ben je weleens in Spanje op vakantie geweest? Dan heb je ongetwijfeld patatas bravas gegeten: gebakken aardappeltjes geserveerd met pittige tomatensaus en soms aioli. Het wordt warm geserveerd als tapashapje en smaakt heerlijk met een gekoeld glas bier of wijn. Je kunt het heel eenvoudig zelf maken. Probeer het maar eens en waan je even onder de Spaanse zon!  

Wereldgerecht, Spaanse recepten, Bijgerecht, Voor bij de borrel, Aardappel en meer

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Jeannette Martens

    Vanavond gemaakt. Was echt heerlijk. Alleen jammer dat ik te weinig aardappeltjes had gemaakt, volgende keer zeker meer ? vraag mij alleen af hoe lang ik de saus kan bewaren.

    1. Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft Jeannette! De saus kan je goed afgedekt zeker 3 tot 4 dagen bewaren in de koelkast.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin