Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!
Rabarbercake
Een heel eenvoudig en heerlijk recept voor rabarbercake. De rabarber geeft de cake een heerlijk frisse smaak. Door de rabarber om te husselen in custardpoeder wordt de cake niet nat en krijgt hij een lekkere smaak. Bestrooi de rabarbercake voor serveren met geroosterde amandelen en een toef slagroom.
Lenterecepten, Menu, Seizoensrecepten, Zomerrecepten, Zoete recepten, Gebakrecepten
om 13:24
je gebruit zelfrijzend bakmeel en daarbij ook nog bakpoeder
om 13:18
Na de langste dag ( 21-juni) mag je toch geen rabarber meer eten omdat het meer oxcaalzuur gaan produceren!
om 09:26
Hoi Henny, dit artikel is op 21 mei al gepubliceerd. Ik gebruik in sommige recepten idd bakpoeder bovenop het bakmeel omdat dat een lekker luchtig resultaat geeft.
om 23:26
Bedankt voor je snelle reactie Annemiek! Het was heerlijk!!
om 11:50
Leuk om te horen Wieneke! 🙂
om 12:28
Hoi,
In de ingrediëntenijst staat geen bakpoeder en in de het recept wel.
Lijkt me heerlijk recept
om 12:36
Hoi Wieneke, je hebt helemaal gelijk! Het bakpoeder hoort erin. Ik heb het erbij gezet. Dankjewel voor het melden!