Stroganoffsaus

Een goedgevulde stroganoffsaus met paprika, ui en champignons is de perfecte begeleider van een mooi stuk vlees zoals biefstuk of varkenshaas. Je kunt hem van tevoren al maken en vlak voor serveren weer even opwarmen. Ook lekker om te serveren met wat à la minute gebakken runderreepjes of gehaktballetjes (of laat het vlees helemaal achterwege) en tagliatelle.

Sauzen, Basisrecepten, Thema recepten, Menu, Gourmetten, Hartige keuken, Kerstrecepten, Vleesrecepten

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(2 stemmen)
7 reacties

Verdeel je liefde

  1. Hennie

    Van de week de Stroganoffsaus gemaakt met bief. Het was heerlijk.

  2. Meaty

    Je vlees is doorgeslagen

  3. Jidde

    Hoeveel vodka doe je in jou recept?

    1. Gewoon een scheutje op gevoel. Komt niet zo nauw! 😉

      1. beetje gerookte paprika poeder erdoor , dat geeft nog meer een authentieke smaak aan echte stroganoff saus !!

    2. Ellue

      Hoi. Kan je deze saus ook maken zonder alcohol. Gr.

      1. Ja hoor, dat kan.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin