Stroganoffsaus

Een goedgevulde stroganoffsaus met paprika, ui en champignons is de perfecte begeleider van een mooi stuk vlees zoals biefstuk of varkenshaas. Je kunt hem van tevoren al maken en vlak voor serveren weer even opwarmen. Ook lekker om te serveren met wat à la minute gebakken runderreepjes of gehaktballetjes (of laat het vlees helemaal achterwege) en tagliatelle.

Basisrecepten, Hartige keuken, Menu, Sauzen en dips, Thema recepten, Gourmetten, Kerstrecepten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(6 stemmen)
7 reacties

Verdeel je liefde

  1. Hennie

    Van de week de Stroganoffsaus gemaakt met bief. Het was heerlijk.

  2. Meaty

    Je vlees is doorgeslagen

  3. Jidde

    Hoeveel vodka doe je in jou recept?

    1. Gewoon een scheutje op gevoel. Komt niet zo nauw! 😉

      1. beetje gerookte paprika poeder erdoor , dat geeft nog meer een authentieke smaak aan echte stroganoff saus !!

    2. Ellue

      Hoi. Kan je deze saus ook maken zonder alcohol. Gr.

      1. Ja hoor, dat kan.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin