Tagliatelle met gamba’s en romige witte-wijnsaus

Zin in een makkelijk te maken en lekker pastagerecht? Deze tagliatelle met gebakken gamba’s en romige witte-wijnsaus is mijn favoriete gerecht als ik niet te lang in de keuken wil staat en toch lekker wil eten. De wijn maakt de romige saus lichter en frisser en voegt een subtiel zuurtje toe wat heerlijk past bij vis. Serveer de pasta met een groene salade.

Houd je niet van wijn? Zie dan onderstaande tip!

Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Hoofdgerecht, Pastarecepten, Snel, Visrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(6 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin