Tagliatelle met gamba’s en romige witte-wijnsaus

Zin in een makkelijk te maken en lekker pastagerecht? Deze tagliatelle met gebakken gamba’s en romige witte-wijnsaus is mijn favoriete gerecht als ik niet te lang in de keuken wil staat en toch lekker wil eten. De wijn maakt de romige saus lichter en frisser en voegt een subtiel zuurtje toe wat heerlijk past bij vis. Serveer de pasta met een groene salade.

Houd je niet van wijn? Zie dan onderstaande tip!

Wereldgerecht, Pastarecepten, Visrecepten, Italiaanse recepten, Snel, Hoofdgerecht

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin