Tomatencarpaccio met burrata

Deze tomatencarpaccio met romige burrata is het perfecte voorgerecht om te serveren tijdens een zomers diner in de tuin. Maar je kunt hem ook als lunch, of als (licht) avondeten serveren. Gebruik de lekkerste en zoetste tomaten die je maar kunt vinden, dat proef je terug. Je kunt ook een mix van gekleurde tomaten gebruiken, dat ziet er leuk uit op je bord. Serveer er knapperig ciabattabrood bij om het heerlijke vocht op je bord mee op te deppen. Zie ook onderstaande tips.

Als je dit gerecht als voorgerecht serveert, dan heb je voldoende aan een halve bol burrata per persoon.

Menu, Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Zomerrecepten, Italiaanse recepten, Lunchrecepten, Voorgerechten, Bijgerechten, Salades, Aardappelrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(16 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde