Weekmenu 34-2020

Weekmenu 34-2020

Boodschappenbriefje maken? Elke vrijdag deel ik hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten, maar ook wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!

In dit weekmenu: Afrikaanse bobotie, courgettequiche, pasta pesto met kip, salade met vis en Griekse pasta met courgette. In het weekend geniet je van een heerlijke paddestoelensoep en als dessert een yoghurt panna cotta met frambozensaus. Ik wens je alvast een smakelijke week toe!

Maandag

Bobotie met gehakt en sperziebonen

Afrikaanse bobotie met sperziebonen

Dinsdag

Courgettequiche met chorizo

Courgette quiche met chorizo

Woensdag

Pasta pesto met kip

Donderdag

Salade met gebakken zalm en knoflookgarnalen

Salade met gebakken zalm en knoflookgarnalen

Vrijdag

Griekse pasta met courgette, paprika en feta

Griekse pasta met courgette, paprika en feta

Zaterdag

Paddestoelensoep

Paddestoelensoep

Zondag

Yoghurt panna cotta met frambozensaus

Yoghurt panna cotta met frambozensaus

Inspiratie, Weekmenu

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde