Yoghurt panna cotta met frambozensaus

Dol op het Italiaanse dessert panna cotta, maar vind je het altijd zo zwaar op de maag vallen? Deze yoghurt panna cotta is een stuk lichter dan het origineel en is heerlijk fris van smaak. De frambozensaus is heel makkelijk om te maken en maakt het smulfeest compleet! Het perfecte toetje om jezelf en je gasten mee te verwennen.

Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Zomerrecepten, Italiaanse recepten, Zoete recepten, Dessert

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(9 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Willemijn

    Kan ik voor dit recept ook halfvolle slagroom (25%)?gebruiken ?

    1. Ja hoor, dat kan.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde