Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Weekmenu 36-2020
Nieuw boodschappenbriefje maken? Elke vrijdag deel ik hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden voor elke dag! Maar ook wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!
In dit weekmenu: pasta met spinazie en zalm, gehaktballetjes in champignonroomsaus, Surinaamse bami, quiche met broccoli en witlofschotel met ham, kaas en mosterdpuree. In het weekend geniet je van heerlijke gevulde eitjes met kerrie en bieslook en bak je een perencake met koek- en speculaaskruiden. Ik wens je alvast een smakelijke week toe!
Maandag
Pasta met romige spinazie en zalm
Dinsdag
Gehaktballetjes in champignonroomsaus. Lekker met gebakken aardappels, pasta of rijst.
Woensdag
Donderdag
Quiche met broccoli en spekjes
Vrijdag
Witlofschotel met ham, kaas en mosterdpuree
Zaterdag
Gevuld ei met kerrie en bieslook (basisrecept)
Deel je reactie