Weekmenu 36-2020

Nieuw boodschappenbriefje maken? Elke vrijdag deel ik hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden voor elke dag! Maar ook wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!

In dit weekmenu: pasta met spinazie en zalm, gehaktballetjes in champignonroomsaus, Surinaamse bami, quiche met broccoli en witlofschotel met ham, kaas en mosterdpuree. In het weekend geniet je van heerlijke gevulde eitjes met kerrie en bieslook en bak je een perencake met koek- en speculaaskruiden. Ik wens je alvast een smakelijke week toe!

Maandag

Pasta met romige spinazie en zalm

Pasta met romige spinazie en zalm

Dinsdag

Gehaktballetjes in champignonroomsaus. Lekker met gebakken aardappels, pasta of rijst.

Gehaktballetjes in champignonroomsaus

Woensdag

Surinaamse bami

Surinaamse bami

Donderdag

Quiche met broccoli en spekjes

Quiche met broccoli en spekjes

Vrijdag

Witlofschotel met ham, kaas en mosterdpuree

Witlofschotel met ham en kaas en mosterdpuree

Zaterdag

Gevuld ei met kerrie en bieslook (basisrecept)

Gevuld ei met kerrie en bieslook (basisrecept)

Zondag

Perencake met koek- en speculaaskruiden

Perencake met koek- en speculaaskruiden

Inspiratie, Weekmenu

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde