Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 1 el mayonaise
  • Snufje kerriepoeder
  • Paar druppels maggie
  • Paar sprietjes bieslook, fijngehakt

Variatietips! Voeg aan dit basisrecept ook eens een lepeltje mosterd of sambal toe. Dat geeft een lekker pitje. In plaats van kerriepoeder kun je ook paprikapoeder gebruiken.

Bereiding

  1. Kook de eieren in 9 minuten hard in kokend water. Spoel af met koud water en pel ze direct. Laat afkoelen.
  2. Halveer de eieren over de lengte en wip de eidooiers eruit. Prak de eidooiers fijn en meng tot een smeuïg geheel met de mayonaise, kerriepoeder, maggie en bieslook. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Vul de eitjes met de eidooiercrème. Gebruik hier eventueel een spuitzak met spuitmond voor om mooie rozetjes te spuiten.

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin