Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!
Wildzwijnfilet met paddenstoelenroomsaus
Wild serveren met kerst? Wildzwijnfilet is heerlijk mals vlees dat lijkt op varkenshaas, maar dan meer uitgesproken met subtiele wildsmaak. Ik vind het lekker als de binnenkant nog rosé is, dan is het vlees lekker mals. De paddenstoelenroomsaus smaakt er voortreffelijk bij. Je kunt deze van tevoren al maken (stap 2 hieronder) en voor gebruik op laag vuur weer opwarmen. Lekker met krieltjes uit de oven, aardappelkroketjes of knolselderij- of pastinaakpuree (ik gebruik altijd half aardappel en half knolselderij of pastinaak voor een volle, romige puree) en spruitjes met spek.
Menu, Seizoensrecepten, Themarecepten, Winterrecepten, Kerstrecepten, Hoofdgerechten, Vleesrecepten
Deel je liefde