Andijviestamppot met gehaktballetjes (Nationaal Integratiediner)

Gesponsord — Vorige week donderdag 12 oktober was ik bij Dirk van den Broek in Enschede om deel te nemen aan het Nationaal Integratiediner, afgekort NID. In dit artikel vertelde ik je al meer over het NID, maar even kort samengevat: het NID is een initiatief van schoonmaakorganisatie Asito en is bedoeld om mensen van alle nationaliteiten op een gezellige en informele manier bij elkaar te brengen en zo dichter tot elkaar te komen.

Vorig jaar is Asito een samenwerking aangegaan met Dirk van den Broek om het NID tot een nog groter succes te maken. Afgelopen donderdag 12 oktober deden alle Dirk filialen in Nederland mee aan het NID door in hun eigen filiaal een integratiediner te organiseren.

Bij aankomst in het Dirk filiaal in Enschede werd ik door een van de medewerkers via de winkel naar het magazijn gebracht. Daar was een ruimte achter in het magazijn omgetoverd tot een gezellige feestlocatie inclusief slingers, ballonnen, gedekte tafels en een uitgebreid buffet met de lekkerste zelfgemaakte gerechten. Bij Dirk van den Broek in Enschede werken mensen van veel verschillende nationaliteiten en dit zag je hier duidelijk terug. Ik was stomverbaasd van de diversiteit van gerechten en de moeite die iedereen erin had gestoken! Natuurlijk had ik zelf ook een gerecht meegenomen van mijn eigen roots: oer-Hollandse andijviestamppot! 🙂 Het werd een heerlijke avond met leuke mensen en dito gesprekken.

Geniet hieronder van een sfeerverslag van de avond en natuurlijk deel ik ook het recept voor de andijviestamppot met je, inclusief recept voor de lekkerste gehaktballetjes om erbij te serveren!

Wereldgerechten, Hollandse recepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Stamppotrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(1 stemmen)
Eén reactie

Deel je liefde

  1. Mac van Galen

    Vandaag de andijvie stamppot met gehaktballetjes gekozen als maaltijd. Verrukkelijk gerecht. Simpel om te maken, groot resultaat. Maar ja, dat is ieder recept van jou. Hier in huis roepen ze al: “zeker keukenliefde.nl”.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde