Aperol Spritz met cranberrysap en rozemarijn

Van feestelijke aperitief drankjes kun je nooit genoeg recepten hebben toch? Daarom deel ik op de valreep nog deze Aperol Spritz met cranberrysap en rozemarijn! Nu ben ik ook al dol op de gewone aperol spritz die me terugvoert naar het zonnige Italië, maar deze variant smaakt juist heerlijk in de winter!

Serveer als aperitief voorafgaand aan het kerstdiner (mocht je alle ingrediënten in huis hebben hiervoor dan zeg ik: “doen!”) of serveer als feestelijke cocktail op oudejaarsavond.

Seizoen, Thema recepten, Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Kerstrecepten, Oud-en-nieuwrecepten, Winterrecepten, Dranken

Ingrediënten

  • Flinke handvol ijsblokjes
  • 1 deel Aperol
  • 1/2 deel cranberrysap
  • 2 delen Prosecco
  • 1/2 deel spa rood
  • 1 schijfje sinaasappel
  • 1 takje rozemarijn

Verder nodig

  • Wijnglas voor rode wijn
  • Rietje

 

 

Bereiding

Doe het ijs in het wijnglas en overgiet met de Aperol, cranberrysap, Prosecco en spa rood. Garneer met het schijfje sinaasappel en het takje rozemarijn.

Zet een rietje in het glas en geniet van je winterse Aperol Spritz!

 

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin