Aperol Spritz met cranberrysap en rozemarijn

Van feestelijke aperitief drankjes kun je nooit genoeg recepten hebben toch? Daarom deel ik op de valreep nog deze Aperol Spritz met cranberrysap en rozemarijn! Nu ben ik ook al dol op de gewone aperol spritz die me terugvoert naar het zonnige Italië, maar deze variant smaakt juist heerlijk in de winter!

Serveer als aperitief voorafgaand aan het kerstdiner (mocht je alle ingrediënten in huis hebben hiervoor dan zeg ik: “doen!”) of serveer als feestelijke cocktail op oudejaarsavond.

Wereldgerecht, Thema recepten, Seizoen, Kerstrecepten, Oud-en-nieuwrecepten, Italiaanse recepten, Winterrecepten, Dranken

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin