Appeltaart met rumrozijnen en walnoot

Een goede appeltaart mag je mij het hele jaar voorschotelen. Ik krijg er nooit genoeg van! Zelfs tijdens het kerstdiner maak je mij hier blij mee. Voor een feestelijk tintje versier ik de bovenkant van de taart met deegsterren en voeg ik rumrozijnen en walnoot aan de vulling toe. Smulfeest! 

Herfstrecepten, Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Winterrecepten, Hollandse recepten, Kerstrecepten, Zoete recepten, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(2 stemmen)
5 reacties

Deel je liefde

 1. Elzabe

  Ik wil beginnen met appeltaart, maar wil weten of er ook bakpoeder in moet (ontbreekt het in het recept)?

  1. Hoi, er hoeft geen bakpoeder in! 🙂 Succes!

 2. Ik was op zoek naar het recept van de appeltaart van mijn moeder en kon het niet vinden.Nu ik het net wilde opgeven krijg ik het zomaar van jullie aangereikt . Ben ontzettend blij,zal laten weten hoe het uitgevallen is. Hartelijke dank,Anna.

  1. Leuk Anna! Ik ben benieuwd! 🙂

  2. Hans

   Duurt best lang voor er een review komt ??

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde