Appeltaart met rumrozijnen en walnoot

Een goede appeltaart mag je mij het hele jaar voorschotelen. Ik krijg er nooit genoeg van! Zelfs tijdens het kerstdiner maak je mij hier blij mee. Voor een feestelijk tintje versier ik de bovenkant van de taart met deegsterren en voeg ik rumrozijnen en walnoot aan de vulling toe. Smulfeest! 

Wereldgerecht, Seizoen, Kerstrecepten, Herfstrecepten, Winterrecepten, Gebak, Hollandse recepten, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
5 reacties

Verdeel je liefde

 1. Elzabe

  Ik wil beginnen met appeltaart, maar wil weten of er ook bakpoeder in moet (ontbreekt het in het recept)?

  1. Hoi, er hoeft geen bakpoeder in! 🙂 Succes!

 2. Ik was op zoek naar het recept van de appeltaart van mijn moeder en kon het niet vinden.Nu ik het net wilde opgeven krijg ik het zomaar van jullie aangereikt . Ben ontzettend blij,zal laten weten hoe het uitgevallen is. Hartelijke dank,Anna.

  1. Leuk Anna! Ik ben benieuwd! 🙂

  2. Hans

   Duurt best lang voor er een review komt ??

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin